Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

Terézia Mišková
Benešova 521
34901 Stříbro
tel: +420 602 599 050
info@rybystribro.cz

NOVINKY

arr3Pruty DELPHIN NOVĚ SKLADEMV rámci rozšiřování nabídky jsme pro vás zařadili do sortimentu pruty značky DELPHIN.... arr3pruty Browning, navijaky SaengerSleva na pruty Browning 20%, navijaky Saenger 10%.... arr3Novinka- křesla od MivardiAkcni nabidka Křeslo CamoCODE Quattro, Křeslo Premium Quattro.... arr3od 1.3.2019 se meni cena postovnehoarr3Akční nabídka – lehatko Stealth Flat 6, Křeslo Stealth Duralite,Kaprařska taška Stealth za jedinečné cenyNove  skladem lehatka, křeslo a taška Stealth.... arr3Pelety kukuričneSkladem kukurične pelety 10kg (14,20mm).... arr3nove skladem krmeni Kamikazearr3Oblečení NAVITASRozšířená nabídka kvalitního rybářskeho oblečení novou fa.NAVITAS... arr3Nova série navijáků!!!Nova série navijáků od Mivardi: Gamma, Delta, Hercules, Methodix.... arr3Živa nastraha-RybičkyRybičky nemame.... arr3Pelety CoppensNabízíme originál halibut pelety firmy Coppens.U nás nekoupíte sojové kostky přelity esencí halibut,... arr3Sleva pro nově registrované zákazníkyDoporučujeme registraci pro nové zákazníky,který tím získají slevu ve výší 10% na všechny...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 590 Kč (25 EUR)
skladem
naše cena 6 289 Kč (262 EUR)
skladem
naše cena 1 899 Kč (79 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 2 560 Kč (107 EUR)
skladem
naše cena 305 Kč (13 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů